Лятна изпитна сесия 2020

//Лятна изпитна сесия 2020

Нови дати за лятната изпитна сесия 2020!

Уважаеми клиенти,
Предвид извънредната ситуация и по препоръка на Cambridge Assessment English обявените дати за изпитната сесия май-юни в Изпитен център BG015 ECET – Europe Schools се променят и изпитите ще се проведат през месец юли, с уговорката, че в зависимост от обстоятелствата, тези дати също могат да се заменят от нови.

Единственият изпит, който запазва датата засега е C2 Proficiency, тъй като няма следващи дати до ноември. Съществува възможност да се промени датата, ако обстоятелствата възпрепятстват провеждането на изпита на тази дата.

Вижте как можете да се регистрирате, както и сроковете за записване и датите за полагане на устен и писмен изпит за съответните изпити за сертификати в учебните ни центрове в България.
Изпитите по английски език на Cambridge Assessment English за деца, ученици и възрастни ще се проведат през месеците май и юни 2020 г. в градовете София, Варна, Бургас, Пловдив, В. Търново, Монтана, Ст. Загора, Ямбол, Плевен, Перник, Петрич, Ботевград.

Присъединете се към семейството на нашите близо 10 000 възпитаници, положили успешно изпитите на Кеймбридж!

Изпитите, на които можете да се явите при нас, са:

Спестете време и пари, като се явите на изпита във Вашия или най-близкия до Вас град!

КОНТАКТНА ФОРМА

Чрез контактната форма може да изпращате въпроси по всички теми, свързани с изпитите за сертификати на Кеймбридж, както и да подавате възражения или оплаквания.

Join Over 5.5 million people  who take Cambridge Assessment English qualifications and tests every year

2020-04-08T07:43:18+00:00

Сертификати на Cambridge Assessment English

За контакти и повече информация

България, София, ул. "Граф Игнатиев" №12

Phone: 02 / 988 42 20

Web: exams.bg

Последни публикации