Декемврийска изпитна сесия 2020

/, Cambridge English Exams News/Декемврийска изпитна сесия 2020

Декемврийска изпитна сесия за сертификати на Кеймбридж

Поредната изпитна сесия за международно признатите сертификати на Кеймбридж в оторизирания ни изпитен център на Cambridge English Language Assessment – BG015 ECET – Europe Schoolsе е на хоризонта. Признати от над 20 000 университети, институции и работодатели в целия свят, тези сертификати са авторитетно доказателство за високо ниво на владеене на английски езикИзпитите на Университета Кеймбридж са сред най-популярните езикови изпити в светаПо статистика на именитото учебно заведение всяка година около 1.5 милиона души от целия свят проверяват и сертифицират езиковите си умения в оторизирани от университета официални изпитни центровеГолямата популярност на тези изпити се дължи на фактаче точната и надеждна оценкакоято даватпризната от хиляди образователни институции и работодатели по целия свят.

Изпитите по английски език на Cambridge Assessment English за деца, ученици и възрастни ще се проведат през месец декември 2020 г. от оторизирания ни изпитен център на Cambridge English Language Assessment – BG015 ECET – Europe Schools в градовете София, Бургас, Пловдив, В. Търново и Плевен.

Спестете време и пари, като се явите на изпита във Вашия или най-близкия до Вас град!

Предстоящи събития

КОНТАКТНА ФОРМА

Чрез контактната форма може да изпращате въпроси по всички теми, свързани с изпитите за сертификати на Кеймбридж, както и да подавате възражения или оплаквания.

[recaptcha size:compact]

Join Over 5.5 million people  who take Cambridge English qualifications and tests every year

2024-03-15T11:02:18+00:00

Сертификати на Cambridge English

За контакти и повече информация

България, София, ул. "Граф Игнатиев" №12

Phone: 02 / 988 42 20

Web: exams.bg

Последни публикации