Изпитна сесия март 2022 за сертификати на Кеймбридж

Изпити за сертификати на Кеймбридж в оторизиран изпитен център на Cambridge Assessment English  – BG015 ECET – Europe Schools.

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

На 18.06.2022 г. в Сливен ще се проведе изпит за сертификат на Кеймбридж B2 First (познат още със старото си име FCE). Период на устен изпит – 10-19.06.2022 г. Материали за кандидати със специални нужди – 27.04.2022 г. Краен срок за записване – 10.05.2022 г.

Този сертификат е от най-високите и доказва способност да се използва езикът на ниво над средното за работа и обучение, както и квалификация на високо ниво, която дава възможност за работа и обучение в над 20 000 университета, компании и държавни учреждения по целия свят.

Формат на изпита B2 First (FCE)

Изпитът тества четирите езикови умения – четене, писане, слушане и говорени в четири изпитни части: Reading and Use of English, Writing, Listening, Speaking. Сертификатите при успешно взет изпит са с оценка А, В, С, според броя на точките, които кандидатът е получил. B2 First (FCE) е на ниво В2 от Общата европейска езикова рамка.

Изпит Компонент Продължителност
B2 First (Cambridge English: First (FCE) Reading & Use of English 1 ч. 15 мин.
Writing 1 ч. 15 мин.
Listening около 40 мин.
Speaking 14 мин.

B2 First (FCE)

показва, че можете да:

  • да общувате ефективно лице в лице, да изразявате мнения и да представяте аргументи

  • да следите новините

  • да пишете на ясен, подробен английски език, да изразявате мнения и да обяснявате предимствата и недостатъците на различни гледни точки

  • да пишете писма, доклади, есета и много други видове текст.

Регистрация
Регистрация

Сертификати на Cambridge Assessment English

За контакти и повече информация

България, София, ул. "Граф Игнатиев" №12

Phone: 02 / 988 42 20

Web: exams.bg

Последни публикации